08.10.2018  |  Furniture  |  Branchenyt

To messekoncepter i Oslo skal tegne fremtiden

Oslo Design Fair skal have fokus på møbler, mens den nye messe, Nordic Living i januar skal have fokus på interiør og livsstil.

”Oslo Design Fair har netop lukket dørene efter nogle gode og indholdsrige dage, hvor størstedelen af udstillerne er tilfredse og melder om god omsætning”, lyder det fra direktøren bag, Cathrine Eriksson. Samtidig fortæller hun til Designbase, at messen fremover vil blive splittet op i to separate messer der afholdes i henholdsvis august og januar.

”I tråd med de seneste års udvikling, ser vi en tydelig forskel på messerne i august og i januar, hvor augustmessen i større grad har udviklet sig til decideret møbelmesse. Vi ser vigtigheden af at favne bredden af vore udstillere, og vi ved, at det er nødvendigt, at man løbende forandrer sig, så man synliggør hele spektret i branchen bedst muligt. Vi kan derfor afsløre, at vi fra januarmessen kommer til at lancere et nyt koncept, Nordic Living, hvor fokus er interiør og livsstil”, lyder det fra Cathrine Eriksson.

Oslo Design Fair fortsætter som en efterårsmesse med fokus på møbler, hvor hovedvægten vil være på hal C, og Cathrine Eriksson slår fast at planen er, at begge messer skal være endnu skarpere, end de er i dag, men med hver sin identitet og hver sine oplevelsesområder.

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere