22.11.2018  |  Business  |  Udstyr

Mere end 500.000 iRobot Roomba robotstøvsugere solgt på det nordiske marked

Indhold fra partner Hvad er dette?

Kort før Black Friday har vi rundet 500.000 solgte iRobot Roomba robotstøvsugere på det nordiske marked. Det er en milepæl, som vi hos Witt er stolte over,” siger Ida Birgitte Holm, Product Manager hos Witt A/S.

”Med den spændende udvikling vi går i møde, hvor forbrugernes krav stiger i takt med teknologiens formåen og en travl hverdag, spår vi robotterne en lys fremtid. iRobot har fingeren på pulsen, og står klar med banebrydende nyheder i 2019, som gør gulvrengøringen endnu nemmere, og nu med så intelligente robotter, som kan integreres og derved stemmestyres med Amazon Alexa og i løbet af vinteren Google Home,” siger Ida Birgitte Holm.

iRobot har over 25 års erfaring inden for robotteknologi samt kontinuerlig innovation, og tilbyder i dag et stort sortiment af robotstøvsugere og gulvvaskere i forskellige prisklasser. iRobots produktlinje, inklusive Roomba og Braava-rengøringsrobotterne, har patentbeskyttet teknologi og avancerede rengøringskoncepter, kortlægning og navigation. iRobot arbejder kontinuerligt innovativt og tilbyder dig robotter, som passer ind i nutidens og fremtidens Smart Home.

”Vi går en stor højtid i møde, og med Black Friday lige rundt om hjørnet har vi sørget for at, robotterne ligger klar på hylderne hos forhandlerne, og vi har store forventninger til dette års Black Friday. Vi forventer, at iRobot igen i år bliver en sand bestseller”, siger Ida Birgitte Holm. ”Vi har siden robotternes indtog på markedet set en positiv udvikling. De gør virkelig en forskel i hverdagen, og hos iRobot fortsætter produktudviklingen. Det nye år bliver ekstra spændende, idet vi løfter sløret for en helt ny robot, som vil gøre dit Smart Home endnu smartere”, afslutter Ida Birgitte Holm.

iRobot, verdens førende brand inden for robotstøvsugere, fremstiller og bygger robotter, som inspirerer mennesker til at nå mere i og udenfor hjemmet. iRobot skabte robotstøvsugeren til den private husholdning med introduktionen af Roomba robotstøvsugeren. I dag er iRobot en virksomhed, som har solgt mere end 500.000 husholdningsrobotter på det nordiske marked og mere end 20 millioner på verdensplan.

For mere information om iRobot, gå til www.irobot.com

For yderligere information kontaktes:

Ida Birgitte Holm
Product Manager, SDA
Mail: ibh@witt.dk 
Telefon: +45 23 98 81 30

Tags: Witt A/S

Mere fra Witt A/S

Witt A/S

www.witt.dk

Witt A/S er Nordens stærkeste brand house. Vi repræsenterer og har agentur for en lang række internationale brands, men udvikler og distribuerer også produkter under eget navn. Fælles for vores mange forskelligartede brands er, at de udvikler eksklusive produkter og apparater til hjemmet med fokus på godt design. Witt har bl.a. udviklet sin egen serie af hårde hvidevarer i strømlinet, nordisk stil…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere