13.11.2017  |  Kitchen  |  Udstyr

Melissa Ismaskine

Indhold fra partner Hvad er dette?

Nu er det altid istid.

Lækker hjemmelavet is på bare 1 time! Melissas Ismaskine skaber rammerne for at imponerer middagsgæsterne med hjemmelavet is. Eller hvis ønsket måtte være at glæde børnene med is, hvor kun fantasien sætter grænser. Gør is produktionen til et fælles projekt, hvor børnene har mulighed for at være med.

Denne proces er super nem. Det eneste det kræver, er du blander ingredienserne og hælder den cremede masse i skålen og herefter starter maskinen. Det er så nemt! Maskinen gør resten af arbejdet og du kan bruge din tid med børnene, mens I venter på den delikate og friske is bliver færdig.

Den aftagelige skål er lavet af rustfrit stål og kan rumme helt op til 2 liter is. Den indbyggede kompressor-teknologi sikrer, ismassen bliver kølet korrekt ned. Det vil sige du aldrig mere skal tænke på pladsmangel i fryseren under is processen.

Der medfølger et klart låg til skålen, der sørger for børnene og du kan følge med, når maskinen røre isen lind og lækker. Der er mulighed for at følge med i temperaturen og tiden på det smarte LCD display. Maskinen kan køle fra 18º C til -35º C. Og tidintervallet kan stilles til alt mellem 5 og 60 minutter.  

Specifikationer for Melissas Ismaskine:

-          Fuldautomatisk ismaskine med indbygget kompressor

-          Laver is på maks. 60 minutter

-          Forhåndsfrysning er ikke nødvendig

-          Køletemperatur: -18 ºC til -35 °C

-          Digital styring

-          LCD-display, som viser temperatur og tid

-          Kapacitet: 2 l

-          Timerfunktion: 5-60 minutter

-          Aftagelig skål i rustfrit stål

-          Let at rengøre

-          Mål i cm (HxBxD): 27,2 x 31,5 x 36,2

-          Watt 180

Mere fra ADEXI A/S

ADEXI A/S

www.adexi.dk

Grundlagt i 1987 og tilbyder løsninger indenfor elektiske husholdningsartikler, så som mikrobølgeovne, støvsugere, skønhedspleje,og meget mere.Adexi Group er en del af Elof Hansson Holding og blandt de største importører og udbydere af elektroniske husholdningsprodukter til hjemmet. Adexi Group har et solidt fodfæste i Skandinavien og eksporterer til Tyskland samt øvrige europæiske markeder. Med e…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere