ADEXI A/S

www.adexi.dk

Branche/Sektor:

Køkkenmaskiner, Køkkenudstyr, Personlig pleje

Om

Grundlagt i 1987 og tilbyder løsninger indenfor elektiske husholdningsartikler, så som mikrobølgeovne, skønhedspleje og meget mere.

Adexi Group er en del af Elof Hansson Holding og blandt de største importører og udbydere af elektroniske husholdningsprodukter til hjemmet. Adexi Group har et solidt fodfæste i Skandinavien og eksporterer ti…

Læs mere  

Om

Grundlagt i 1987 og tilbyder løsninger indenfor elektiske husholdningsartikler, så som mikrobølgeovne, skønhedspleje og meget mere.

Adexi Group er en del af Elof Hansson Holding og blandt de største importører og udbydere af elektroniske husholdningsprodukter til hjemmet. Adexi Group har et solidt fodfæste i Skandinavien og eksporterer til Tyskland samt øvrige europæiske markeder. Med egne stærke brands som Melissa, Gastronoma, Moomin og Orange County Smokers dækker vi alle prissegmenter på markedet. Vi har en stærk position hos forbrugerne, som har resulteret i mere end 14 millioner solgte enheder, samt lancering af over 100 produktnyheder årligt. Vi har hovedkontor i Skødstrup ved Århus, samt eget kontor i Kina.

Brands

Melissa

Melissa – Skandinaviens foretrukne partner i køkkenet! - Affordable luxury.

Melissa produkterne henvender sig til den prisbevidste forbruger, vi kalder det affordable luxury. Melissa brandet blev introduceret i markedet i 1987, som et Skandinavisk mærke. Melissa havde inden da haft en solid position i Sverige, og det blev fundamentet til et af Skandinaviens førende mærker inden for elektriske husholdningsprodukter.

Ideen bag Melissa er at alle daglige husholdninger skal have mulighed for at eje nogle gode produkter, som er funktionelle, relevante og tilgængelig for alle. Melissas succes bygger på den gode kvalitet til prisen og produkter, der tilmed passer ind i langt de flestes hjem. 

Melissa omfatter i dag et meget bredt program af produkter inden ofr segmentet Breakfast, Food Preparation, White Goods, Living, Wellness og Personal Care.
Med en kombination af et både bredt og dybt sortiment er Melissa hurtigt blevet en fast del af husholdningen i mange hjem.

Igennem de sidste 30 år har vi solgt ikke mindre end 100mio Melissa produkter! Med en brand awareness på mere en 70% i Skandinavien, har Melissa cementeret sig som forbrugernes foretrukne prisbevidste produkt! 

 

Orange County Smokers

Røgning er blevet brugt i århundreder for at konservere mad.
I dag røger vi madvarerne for at opnå nye smagsoplevelser. Røgning tilføjer en unik smag og skaber de perfekte rammer for utroligt lækre og delikate resultater, der appellere til de mest forkælede smagsløg.
I princippet kan alt røges, lige fra oksekød til fisk, fjerkræ, lam, svinekød - selv oste, mandler, frugt, grøntsager og andre specialiteter.  Røgning løfter madoplevelserne op til nye kulinariske højder, og med Orange County Smokers kan alle kan være med. Designet er råt og maskulint, kvaliteterne er i top og alle kan bruge produkterne - What’s not to like?
Uanset om det er din første gang som røgemester, eller om du er erfaren bruger, er Orange County Smoker det bedste læringsgrundlag for nogle ekstremt gode resultater. Du vil hurtigt blive dristigere og kunne begynde at eksperimenterer med røgningstiderne, samt forskellige røgsmage. 
Det er kun fantasien, der sætter grænserne for de forskellige match af kød, fisk og grøntsager du kan anvende i en Orange County Smoker. 
Orange County Smoker tilsluttes til dit eksisterende el-netværk, lynhurtigt er du i gang med at røge på en nem og overskuelig måde. Det virkelig gode ved denne metode er, at du opnår en konstant temperatur, dermed også et perfekt røge resultat. En anden klar fordel er at din BBQ grill ikke er optaget til røge – du har rådighed over begge apparater samtidig. 

 

Gastronoma

Professionelt køkkenudstyr til den kvalitets bevidste mand. Entusiaster med øje for det skarpe design og funktionsdygtigt design vil opfatte Gastronomas innovative produkter som et ’must have’ i deres køkken. Prisen på produkterne gør at alle kan være med og føle sig som en prof i køkkenet.

Gastronoma er med til at skabe de perfekte rammer for en ellers til dels krævende hobby med dets pålidelige og solide køkkenredskaber.  De kraftfulde maskiner i serien og deres særlige egenskaber er lavet til daglig og ikke kun lejlighedsvis brug - og nye tilføjelser til Gastronoma familien bliver løbende udviklet og introduceret.

Adexi bakker Gastronoma op  i detailforretninger, støttet af arrangementer, kampagner og målrettet markedsføring på de sociale platforme, blandt andre.

 

Let’s Cook!

Hurom

The Science of Juicing

Hurom’s Slow Squeeze Technology is a juicing method that squeezes fresh fruits and vegetables slowly at high pressure. This advanced squeezing technique uses a combination of squeezing, filtering, and mixing technologies to produce high-quality juices. Our slow juicers are designed to preserve the flavors and aromas of fresh fruits and vegetables by minimizing oxidation and their exposure to the heat generated by the juicer’s motor.

Our slow-squeezing juicers make real, natural juices with no added water, ice, or chemical additives.
Our slow juicers filter out the insoluble fiber present in the ingredients used, thus removing their bitter compounds. The resulting juices are clear and have a rich taste and velvety texture, allowing you to enjoy the true flavor of every last drop of the ingredients used.

Our reputation for making high-tech juicers has been growing worldwide, with our slow juicers having won several prominent design awards, including the Red Dot Award, iF Product Design Award, and International Design Excellence Awards (IDEA). Our patented Slow Squeeze Technology, which uses a vertical auger, has been certified by over 100 institutions, proving our technical capabilities. 

We have been able to create juicers that our customers love using every day thanks to our understanding that the best juice is also juice that’s easy to make. In addition, our juicers have been designed to be surprisingly easy to disassemble, clean, and reassemble .

Filer

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere