14.09.2017  |  Interior  |  Tekstiler

Med Södahl kan du tilsætte velour og glamour til sofaen

Indhold fra partner Hvad er dette?

Når klassiske, vintage elementer blandes med moderne fortolkninger af ´Art Deco´ giver det et helt unikt og sammensat udtryk, som er så eftertragtet.

Vil du opnå det populære ´Art Deco´ udtryk, er velour ikke til at komme udenom. Det bløde og varme materiale er på Allure Velvet puderne altoverskyggede, og velourens overflade giver de dybe og intense farver et helt særligt spil.

Puderne er glamourøse og skaber en fortættet og loungeagtig stemning, der leder tankerne hen på sofistikerede hoteller, hvor der er tid til fordybelse.   

Mere fra F&H of Scandinavia A/S

F&H of Scandinavia A/S

www.fh-as.dk

F&H Group A/S er Skandinaviens førende brandhouse inden for ’Kitchen Living Dining’ til faghandel, dagligvarehandel og B2C. Sortimentet på ca. 12.000 varer er fordelt på over 40 stærke brands – flere af dem egenejede. Koncernens hovedsæde er i Danmark, og med datterselskaber i Norge, Sverige, Finland, Tyskland og Kina. I alt er der mere end 3…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere