10.11.2015  |  Kitchen  |  Udstyr

Med Nuance Copenhagen Shaker mixer du cocktails som den professionelle bartender

Indhold fra partner Hvad er dette?

Når Humberto Saraiva Marques, indehaver af den anerkendte cocktailbar ´Curfew´ på Vesterbro i København, blander diverse spiritus, likør og frugtsaft til spændende og velsmagende cocktails sker det i Nuance Copenhagen Shaker. Shakeren har han selv været med til at udvikle, og den rummer alle de funktionelle egenskaber, en rigtig god shaker skal have.

Såvel top som bund i Nuance Copenhagen Shaker udført i rustfrit stål, hvilket nedkøler dine drinks hurtigt. Shakeren er designet med dobbeltvægge, så du blot behøver at ryste cocktailen en smule, før væsken er perfekt afkølet. Dobbeltvæggene reducerer også shakerstøj, og modvirker sammen med den indvendige silikone i top og bund desuden, at shakeren bliver isnende kold udenpå – derved kan du bruge den i længere tid af gangen. 

Anvender du en professionel cocktailshaker og en opskrift, hvor der er tænkt over smagsnuancerne, har du et godt udgangspunkt for at shake den perfekte cocktail. Når du køber Nuance Copenhagen Shaker får du samtidig et stort drinkshæfte med opskrifter udviklet specielt til denne shaker af Humberto Saraiva Marquesc.

Mere fra F&H Group A/S

F&H Group A/S

www.fh-as.dk

F&H A/S er Skandinaviens største bolig-brandhouse inden for køkken, bord, bad og interiør. 

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere