22.05.2019  |  Business  |  Branchenyt

Farfars design

Det nye designbrand MAZŌ, lancerer første kollektion under 3 Days of Design.

Bag det nye brand MAZŌ står bl.a. Magnus Stephensen, der er barnebarn af Magnus Læssøe Stephensen Sammen med Louise Buus & Magnus Sangild har han etableret designbrandet MAZŌ, der til 3 Days of Design præsenterer deres nye brand og kollektion, der både byder på nyt og gammelt design.

”Det er vigtigt for os, at de designs, vi i dag lancerer, stadig er relevante om 50 år. Ligeså forudseende og før sin tid, som min farfar var, da han fx tegnede vores WNG Chair, ligeså vigtigt er det, at alle vores designs kan bestå gennem generationer og er anvendelige i fremtiden”, fortæller Magnus Stephensen.

MAZŌ har de eksklusive rettigheder til at relancere møblerne af den talentfulde danske arkitekt og møbelformgiver Magnus Læssøe Stephensen (1903-1984). Et multitalent, der både tegnede huse, designede møbler og brugskunst, og over for hans samtidige var kendt for hans særlige stil. En varm funktionalisme med rødder i både Bauhaus og japansk kunsthåndværk. Han havde flair for det japanske tag på minimalisme og kombinerede den med lokale nordiske materialer.

For det nye brand er fokus at skabe design smukt og funktionelt design, der kan bestå gennem generationer. Kollektionen, der består af møbler og belysning er en blanding af nye designs og relanceringer.

MAZŌ samarbejder med nye designere, som BUNN Studio, det New York baserede designerpar Marcus Hannibal og Louise Sigvardt. Samt keramikeren Snorre Læssøe Stephensen, der designede til den Kongelige Porcelænsfabrik og senere blev leder af den Danske Designskoles afdeling for keramik.

”Vi mener, at det mest fremsynede design kan skabes ved at omfavne tidligere erfaringer. Men det er også vigtigt for os at være tro mod den revolutionære del af denne arv. Derfor samarbejder vi også med nye og dedikerede designere, der ikke kun deler vores kærlighed for nordisk og japansk æstetisk, men som i en konstant stræben efter balancen mellem æstetik og funktion skaber nye designs, i kvalitetsmaterialer, velegnet til mennesker og vores hjem i dag”, afslutter Magnus Stephensen.

Se et udvalg af kollektionen i galleriet ovenfor.

www.mazo-design.com

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere