27.10.2022  |  Interior  |  Dekoration

Masser af kærlighed fra Hoptimist

Indhold fra partner Hvad er dette?

Den store, skønne Hoptimist-familie er en spraglet flok fuld af liv, lys og glade dage. Og ikke mindst masser af kærlighed.

Det afspejler sig også i efterårets nyheder fra det hoptimistiske univers, der som altid har noget for enhver smag – og til enhver lejlighed.

Når efterår og vinter lægger sig om os med skarpe, råkolde dage, er det skønt med et hoptimistisk indslag i bløde farver. Serien Soft kombinerer en elegant mat overflade med dejlige douche farver, og nyeste medlem i familien er den skønne blå Sky i medium, der måler H 10,5 og D 7,5 cm.

Love-serien

Glade, hvide budbringere med kærlige beskeder skrevet på et rødt hjerte. Det er Love-serien, som for hver Hoptimist inkluderer seks stickers med et sødt statement. Til far, mor, kæresten – eller måske en rigtig god ven.

Nye i den kærlige familie er en medium Love Bimble og en medium Love Bumble, der begge måler H 13 cm og D 7,5 cm – og bare står og hopper i forventning om at sprede smil og glæde i de små hjem.

Kys bruden

Bryllupper og Hoptimister har den livsglade, positive og varme stemning til fælles. En særlig varme finder man også i egetræets glød, og det bedårende Hoptimist-brudepar er slet ikke til at stå for – som de selv står på spring for at sprede godt humør til brylluppet.

Den yndige brud er 6, 5 cm høj, mens gommen med sin elegante Top hat måler 8,5 cm i højden. Begge har en diameter på 5 cm – og glæder sig som resten af efterårets Hoptimist-nyheder til at lyse efteråret op.

Mere fra F&H Group A/S

F&H Group A/S

https://www.fh-group.dk/

F&H A/S er Skandinaviens største bolig-brandhouse inden for køkken, bord, bad og interiør.  

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere