23.05.2022  |  Kitchen  |  Table top

Maskulin, hollandsk high end

Forklæder, grillhandsker og grydelapper i kernelæder, skærebræt i egetræ og valnød og køkkenredskaber i akacietræ. Det oser af maskulin luksus, når hollandske Dutchdeluxes ruller kollektionen ud.

Kernelæder, egetræ, akacietræ og keramik er materialerne, der danner base for smukke forklæder, grillhandsker, dækkeservietter, køkkenredskaber, skærebræt, en kande og blandt andet et stort, råt ovnfast fad, der er uperfekt på den perfekt måde, som Martin beskriver det.
Udtrykket er maskulint, ægte og råt, og alle produkterne er certificerede, så de lever op til de gængse krav til miljø og ansvarlighed, der er påkrævet af målgruppen; de materialistiske madelskere og køkkenentusiaster med fokus på kvalitet.
Dutchdeluxes blev grundlagt i 2013 født af en stor passion for køkken og mode. De to elementer blev fusioneret, og i dag designer Dutchdeluxes køkkenudstyr i de bedste materialer og med sans for at favne såvel traditioner som nytænkning.
Dutchdeluxes blev lanceret første gang i Danmark i 2017 og i Sverige i 2017. I begyndelsen var det forklæderne, der tegnede virksomheden, men siden er kollektionen udbygget, så den i dag tæller en lang række luksusprodukter til køkkenbrug.

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere