26.03.2020  |  Interior  |  Accessories

Marmor

Indhold fra partner Hvad er dette?

Badeværelset har altid været i fokus hos det tyske designfirma blomus, og i år er ingen undtagelse. Duft, lys, natursten, krukker og spejle gør sit indtog, og ud over at sprede æstetik og velvære gør de også badeværelset endnu mere indbydende.

Marmorens fine struktur i sort og brun, der brydes af hvide og grålige nuancer, bidrager med en tidløs elegance, der gør, at blomus har valgt at lancere Pesa i denne særlige natursten. 
 
Pesa består af et rundt bordspejl med en slank fod, to sæbeskåle og en krukke hugget i dette solide materiale, der besidder en sådan variation i struktur og farve, at Pesa tilfører badet et kunstnerisk og unikt islæt. 
 
Marmoren forsætter også i Frable. En velduftende serie af tre lys støbt direkte i hver sin marmortype for at indikere, hvilken duft der gemmer sig under låget. 
 
Forførende dufte
Og når det kommer til dufte, har blomus fundet de helt rette franske olier udvundet på træer, urter og blomster. Dufte, der har til formål at gøre rumoplevelsen større, mere sanselig og behagelig. 
 
Flavo kombinerer de aromatiske og revitaliserende egenskaber fra forførende lavendel og blodorange, en forfriskende citrus og hvidt linned og endelig en af brændt træ. De tre slags duftpinde fås i smukt udformede og genanvendelige træcylindre, der falder naturligt ind i enhver stil og blomus’ eksisterende portefølje.  
 
Pesa, Frable og Flavo vil være i den skandinaviske handel fra april og på blomus.com.

Tags: blomus

Mere fra blomus

blomus

blomus.com

  • info@blomus.com
  • blomus Copenhagen, Nomad Workspace, Blegdamsvej 6, 2200 København N

RUN BY FAMILYDRIVEN BY PASSIONblomus is synonymous with intelligent, minimalist,and functional design for the contemporary home.Founded in 1961 and rooted in the German tradition ofexceptional quality and highly skilled craftsmanship,we have built our success on a firm belief in the honestyof materials, the purity of shape, and the necessityof a passionate approach. This has made blomusa leading p…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere