24.08.2022  |  Kitchen  |  Udstyr

Markedets fedeste og mest geniale espressomaskine

Indhold fra partner Hvad er dette?

Nu er det nemt at få baristakaffe derhjemme. Tamping, bryggeindstillinger, doseringsmængde… Synes du, espressobrygning er en kompliceret affære? Så er denne nyhed fra Sage lige noget for dig. Vejen fra bønne til kop har aldrig været nemmere.

Sage er klar med intet mindre end en sensation af en espressomaskine. Sage Barista Express Impress er en videreudvikling af bestselleren, Barista Express. Nu kan du brygge endnu bedre baristakaffe - hurtigere og nemmere - på denne æstetisk smukke espressomaskine med ’assisted tamping’.

Maskinen har integreret kværn med hele 25 indstillinger for et ensartet resultat hver gang og naturligvis Sage’s anerkendte Thermocoil varmesystem med PID-temperaturkontrol, der sikrer nøjagtig og korrekt bryggetemperatur. Ligeledes manuel højtryksmælkeskummer, der leverer uovertruffen silkeblødt mikroskum.

Barista Express Impress har derudover intelligent dosering med kværnhukommelse; dvs. den korrekte mængde kaffe i portafilteret beregnes automatisk ud fra den seneste maling. Maskinen viser det korrekte niveau, og viser også hvis det er nødvendigt at korrigere (fx i tilfælde af nye/andre bønner). Indstillingen huskes automatisk til næste kop. Helt genialt!

Nu er det slut med at bøvle med tampingen. Med ’assisted tamping’ er du garanteret et præcist 10 kg. tryk hver gang. Endda med et professionelt 7 graders barista-twist for en 100% jævn overflade.

Glæd dig til at nyde en perfekt friskbrygget kop cafékaffe derhjemme - helt ukompliceret og uden griseri. Desuden er maskinen er sand fryd for øjet. Sage Barista Express Impress - bygget til at imponere!

Læs mere her: Sage Barista Express Impress

Vejl. pris: DKK: 6999,-

Fås i udvalgte butikker fra september 2022.

Højopløselige billeder: https://we.tl/t-IRb0nArqL2

Third Wave Coffee og Sage

Når det handler om Third Wave-specialkaffe derhjemme, kommer man ikke udenom Sage. Hemmeligheden bag Sages populære maskiner er de fire grundsten:

  1. Portafilter i en størrelse, der rummer den ideelle mængde i på 18-22 g for rig, fyldig smag
  2. Optimalt 9 bartryk for en uimodståelig konsistens
  3. Præcis 93 ° C vandtemperatur for en perfekt, afbalanceret brygning  
  4. Kraftig damp, kalibreret til silkeblødt mikroskum

Mere fra Witt A/S

Witt A/S

www.witt.dk

Witt A/S er Nordens stærkeste brand house. Vi repræsenterer og har agentur for en lang række internationale brands, men udvikler og distribuerer også produkter under eget navn. Fælles for vores mange forskelligartede brands er, at de udvikler eksklusive produkter og apparater til hjemmet med fokus på godt design. Witt har bl.a. udviklet sin egen serie af hårde hvidevarer i strømlinet, nordisk stil…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere