26.02.2021  |  Dining  |  Table top

Mangfoldighed og poesi fra Blomsterbergs

Indhold fra partner Hvad er dette?

Dråbeformen strejfer i sig selv det poetiske, og når den med Blomsterbergs folder sig ud som smukke porcelænsskåle, er der faktisk ikke et øje tørt. Signaturskålene fra Blomsterbergs kan andet og mere end at se godt ud. Naturligvis.

Perfektionistisk, smilende og rap i replikken. Mette Blomsterberg er kendt for mange ting – og ikke mindst for at være en kvinde med stor appetit på at forkæle både sig selv og andre med super lækre smagsoplevelser. Sanselighed og forkælelse, der også gerne skal serveres smagfuldt. Det kunne fx være i de funktionelle dråbeskåle.

Alsidige anvendelsesformål

De dråbeformede porcelænsskåle tilfører på samme tid en enkel elegance og et kreativt strejf af poesi til det veldækkede middagsbord eller frokosten i sommerhuset. Eller bare til morgenmaden på en ellers grå mandag morgen, hvor man sagtens kan gøre hverdagen til en særlig en af slagsen. Kombiner dem med andre typer af porcelæn og lad dråbeformen bryde de klassiske runde former på smukkeste vis.

Alsidighed er nemlig nøgleordet for de smukke dråbeskåle – der også sagtens kan bruges som dyb tallerken til en portion havregryn med bær på toppen eller som klargøring inden du skal bage lækre sager, hvor ingredienserne nemt kan hældes i med dråbeformens spidse og praktiske hældetud.

Mulighederne er uendelige, og det er kun fantasien der sætter grænser. 

Smukt til både sundt og sødt

De smukke skåle klæder ikke bare bordet, men får også maden til at tage sig ekstra appetitlig ud. Det gælder uanset, om dråbeskålene bruges til mandler eller oliven til velkomstboblerne, til iskold sorbet eller andre portionsanrettede desserter, til fredagssnolder eller som skåle i salatbuffeten.

Det lækre design er i ovnfast, hvidt porcelæn som kan anvendes i mikroovn, tåler opvaskemaskine og findes i 4 brugbare størrelser; 13, 20, 24 og 28 cm.

Som altid er forbrugeren med Blomsterbergs sikret høj kvalitet, stor faglighed og god smag. I enhver forstand.

Mere fra F&H Group A/S

F&H Group A/S

https://www.fh-group.dk/

F&H A/S er Skandinaviens største bolig-brandhouse inden for køkken, bord, bad og interiør.  

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere