23.11.2021  |  Bloom  |  Accessories

Mageløst magiske juletræer fra Medusa-Copenhagen

Indhold fra partner Hvad er dette?

Juletræet med sin pynt, venter på vi får begyndt – som det lyder i en gammel julesang.

Mens vi går og venter på for alvor at få begyndt med alt fra juleknas og dans om træet til pakkerne, der skal åbnes, pynter vi hos Medusa-Copenhagen op med vores nye, mageløse juletræer.

I år har alferne på Medusa-Copenhagens kreative juleværksted fundet på noget helt særligt. Vi kender alle den traditionelle juletræsfod, der holder de flot pyntede grantræer, men nu kan juletræet faktisk også fås med en lille klips som fod. Stadig smukt pyntet, men i en noget mindre udgave, forstås, og skabt til at sprede juleglæde over både ditten og datten.

Fra adventskrans til julebord

Det ser næsten ud, som om det snedækkede Medusa-træ svæver over grenen på adventskransen eller det store juletræ. Den fine, lille klips gør også træet velegnet, når der skal laves mindre juledekorationer eller pyntes et rigtigt julebord.

Juletræet er et overflødighedshorn af snefnug og flot farvede julekugler. Det er i sig selv et magisk kapitel i historien om glimmer, glitter og godt humør, som alt sammen hører den søde juletid til.

Klassisk og moderne

Hvert et juletræ er håndlavet og helt unikt – og lyser i juletiden op med både charme og skæv poesi. Træet fås i en Classic-udgave med blå julekugler eller en Modern-udgave med pink julekugler, og begge udgaver med en højde på enten 15 cm eller 9 cm.

Som alle vores figurer er juletræerne lavet i polyresin – og med stor respekt for det gode håndværk. Og som alt andet i Medusa-Copenhagens finurlige univers er de formet med hjertet, håndstøbt med humør og håndmalet med glæde.

Mere fra F&H Group A/S

F&H Group A/S

www.fh-as.dk

F&H A/S er Skandinaviens største bolig-brandhouse inden for køkken, bord, bad og interiør. 

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere