23.04.2015  |  Kitchen  |  Udstyr

Madkassen som ungerne ikke lader ligge i tasken

Indhold fra partner Hvad er dette?

De bedste intentioner om gode, sunde og varierende madpakker bliver ofte til irritation og ærgrelse, når børnene endnu engang har glemt at spise madpakken.

Med lanceringen af de nye Campus madkasser med de flotte og meget populære Disney figurer, er risikoen for, at madpakken bliver i skoletasken hele dagen med stor sandsynlighed elimineret.

Campus er madkasser af høj kvalitet og har været en tro følgesvend for mange børn igennem mange år. Madkassen lukker helt tæt, og låget klikkes fast og løsnes ved at trykke på knappen på fronten, så madkassen ikke åbner sig i tasken.

Mere fra F&H of Scandinavia A/S

F&H of Scandinavia A/S

www.fh-as.dk

F&H er Skandinaviens største bolig-brandhouse inden for køkken, bord, bad og interiør. Med mere end 20 brands og op mod 10.000 forskellige designs på lagerhylderne, bl.a. Södahl, Rosti, BITZ, Zone Denmark, Blomsterbergs, HOLM, Morsø, Villa Collection, Medusa Copenhagen og Lyngby Glas, er F&H of Scandinavia branchens førende leverand…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere