15.08.2017  |  Business  |  Branchenyt

Mød Villa Collection på Formland!

Indhold fra partner Hvad er dette?

Vi glæder os til at se dig, og byde dig velkommen i vores nye brandunivers.

Kollektionen er udvidet med blandt andet interiør, små møbler, borddækning og sæsonvarer - men du kan også stadig se vores flotte lys sortiment, der byder på mange spændende nyheder. Vi ses torsdag til søndag på stand 6020 i hal H.

Hvad ligger der egentlig i et navn? Ret meget, mener vi i Villa Collection Denmark. Gennem årtier har Villa Collection Denmark stået for trend-drevne interiør-kollektioner til det moderne hjem - og selvom du vil opleve vores brand-identitet ændre sig og stå meget skarpere fra AW17, er vore kerneværdier stadig de samme.
?
Villa Collection Denmark er vi således dedikerede til at udvælge, fortolke og præsentere det ultimative sortiment af nutidig boligindretning. Med udgangspunkt i den verdensberømte danske hygge, ser vi os selv som ambassadører for skandinavisk stil med en international kant.

Vi mener, det skal være let og tilgængeligt at følge trends og opgradere hvert rum i hjemmet, uden at gå på kompromis med de detaljer og materialer, man finder i kvalitetsprodukter. Derfor er vi store tilhængere af håndværk, da håndlavede ting er skabt med passion og et udtryk for stil, der kommer direkte fra hjertet.

Mere fra F&H A/S

F&H A/S

www.fh-as.dk

F&H A/S er Skandinaviens største bolig-brandhouse inden for køkken, bord, bad og interiør.  

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere