25.10.2019  |  Interior  |  Accessories

Lysestager fra A Simple Mess

Indhold fra partner Hvad er dette?

Den hurtigste genvej til hygge

Solens stråler trænger kun knapt igennem skydækket. Træerne står nøgne, og vinden sender adskillige faldne blade ud på en dansende rejse, indtil de igen blidt og langsomt rammer jorden. Vinden er kold. Det er blevet efterår.

Søg indenfor, tænd levende lys, og kravl under tæppet! Det bedste ved vinterhalvåret er uden tvivl at lade hyggen sprede sig ved stearinlysenes gyldne skær, der lidt efter lidt luner stuen og indrammer essensen af den tilstand og livsstil, som danskerne er blevet kendt for.  

Med lysestagerne ’Budapest,’ ’Bremen’ og ’Basel’ tager interiørbrandet A Simple Mess efteråret ’med indenfor’ og fortolker flotte blade i kolde nuancer. De tre lysetager er lavet i stentøj med en reaktiv, levende glasur og har et unikt præg. Anret stagerne i vindueskarmen eller på bordet, og lad lyset skinne!

A Simple Mess forhandles hos en lang række isenkræmmere og stormagasiner.

Mere fra F&H of Scandinavia A/S

F&H of Scandinavia A/S

www.fh-as.dk

F&H er Skandinaviens største bolig-brandhouse inden for køkken, bord, bad og interiør. Med mere end 20 brands og op mod 10.000 forskellige designs på lagerhylderne, bl.a. Södahl, Rosti, BITZ, Zone Denmark, Blomsterbergs, HOLM, Morsø, Villa Collection, Medusa Copenhagen og Lyngby Glas, er F&H of Scandinavia branchens førende leverandør. Innovation er omdrejningspunktet i alle sammenhæn…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere