15.09.2022  |  Interior  |  Tekstiler

Lune efterårsnyheder fra Södahl

Indhold fra partner Hvad er dette?

Smukke farver, der flot blender sig med hinanden og diskrete tern i lækker merino- og kashmirkvalitet.

Södahl byder på masser af skønne nyheder, som kan holde på varmen, når de sidste sensommeraftener skal nydes udenfor. Eller efteråret hilses velkomment indenfor.

Det er skønt at putte sig under en plaid, når aftenerne bliver køligere. Samtidig kan en smuk plaid være med til at skabe og understrege stemningen i vores boligindretning, og med vanlig sans for høj kvalitet i både materialer og design lancerer Södahl nu to fantastisk flotte plaider til efteråret.

Smukke kombinationer

Blend-plaiden i den lækre vaffelvævning giver mulighed for at matche et væld af farver i indretningen. Plaiden mikser nemlig selv en række smukke farver, som i Gold/multi-versionen, hvor hvide og flødefarvede nuancer kombineres med varme gule og fine, dæmpede pasteller.

Den skønne plaid fås også i et Grey/multi-design, hvor mørkegrå og frodige grønne nuancer giver en elegant helhed. Blend-plaiden, som er i 100% bomuld og STANDARD 100 by OEKO TEX®, måler 150 x 170 cm.

Diskrete tern

Den luksuriøse Merino-plaid i 85% merino- og 15% kashmiruld har et sofistikeret, men diskret look med store, klassiske tern. Den super bløde plaid fås i en smuk kombination af sartgrå og beige nuancer eller i en stilren blå udgave – som matcher den nye Linen Royal Blue-pude perfekt.

Merino-plaiden måler 130 x 200 cm, mens puden måler 50 x 50 cm og er i 100% hør - og begge er skabt til at give boligindretningen et lunt og lækkert løft.

Mere fra F&H Group A/S

F&H Group A/S

https://www.fh-group.dk/

F&H A/S er Skandinaviens største bolig-brandhouse inden for køkken, bord, bad og interiør.  

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere