05.08.2020  |  Business  |  Branchenyt

Louise Roe lancerer ny visuel identitet og kreativt studie

Louise Roe fornyer sig selv med en identitet, der fremover skal sætte tonen for virksomhedens designsprog.

Med et nyt logo og visuel identitet, vil Louise Roe gøre brandet og nye kollektioner endnu mere personlige. Den nye retning skal refinere virksomhedens tilgang til design.

”Nu viser den nye kollektion et bredere udvalg af naturlige og jordnære nuancer i organiske råmaterialer, og designgenstandene har en avant-garde og ’edgy’ stilform, der illusterer min stærke passion for enkelhed og minimalisme”, lyder det i fra Louise Roe Andersen.

Derudover kan designvirksomheden annoncere åbningen af The Roe Studio – et kreativt studie, hvor Louise Roe Andersen skal eksperimentere med nye designs.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere