03.05.2019  |  Business  |  Branchenyt

LIND DNA tager første spadestik til nyt domicil

Indhold fra partner Hvad er dette?

I slutningen af 2019 står et nyt virksomhedsdomicil klart til indflytning i Viby ved Aarhus. Bygherren af de 5.800 kvadratmeter er designvirksomheden LIND DNA, der fortsætter den vækstkurve, som de to Gazelle-statuetter i 2017 og 2018 bevidner.

Siden opstarten for seks år siden er det kun gået én vej for designvirksomheden LIND DNA – nemlig fremad. ”Det er fjerde gang på kun seks år, at vi udvider vores fysiske rammer”, fastslår Preben Lind, der med den tiltagende succes erkender, at den nuværende lokation i Højbjerg ikke længere kan følge med i størrelse. "Vi er vokset ud af vores rammer!"

Det er den bæredygtige tankegang og brugen af recycled læder, der lagde kimen til sucessen, og bæredygtig ansvarlig afspejler også det nye domicilbyggeri, der kommer til at rumme in-house design, showroom, produktionsmontage, lager, pakkeri og ordreforsendelse til over 40 lande. Solceller på taget, vandsparere på alle vandudtag, installation af varmestrålesystemer, affaldssortering og opladning til el-biler er tænkt naturligt ind i byggeprojektet. ”I planlægningen er der sågar taget højde for en lille lokal vandsalamander, der har fået et 15 meter bredt bælte, så den har fri og uhindret adgang til det vandhul, der grænser op til grunden”, smiler Preben Lind. 

Når virksomheden flytter ind i de nye lokaler sidst på året, er visionen klar til nye vækstmål. ”Vi ser ikke på os selv, som et nicheprodukt med dækkeservietter. Virksomheden er i dag vokset til et designhus, og vi håber, vi kan skabe et godt, kreativt miljø i de nye rammer, så vi også fremadrettet kan tilbyde et bredt udvalg af designprodukter til private hjem, til kontormiljøer, restauranter og hoteller”, slutter Preben Lind.

Tags: LIND DNA ApS

Mere fra LIND DNA ApS

LIND DNA ApS

www.linddna.com

We offer you an entire world of table top products and interior design concepts, that are beautifully designed to complement each other. Design, craftsmanship, local production and zero waste is our philosophy. Craftsmanship and the art of creation is what everything is about at LIND DNA. When ever possible, we insist on our own, local production in Denmark. We choose to do this for a…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere