03.06.2021  |  Business  |  Branchenyt

LIND DNA INTRODUCERER NY RETAILER-APP

Indhold fra partner Hvad er dette?

I kølvandet på Covid-19 ændredes det bæredygtige designbrand LIND DNA’s strategiske afsæt sig fundamentalt – fra en virksomhed med et mere traditionelt hovedfokus på B2B til et markant øget fokus på en digital omstilling.

Fortællingen om LIND DNA startede i 2013, da Preben Lind grundlagde virksomheden, som i dag er en globalt orienteret forretning i konstant udvikling. Efter indflytning i nybygget domicil i februar 2020, ramte Covid-19 særligt hårdt på retail-segmentet, og brandet indledte derfor en komplet digitalisering.

Med en optimistisk indstilling fortæller Preben Lind om den nye omstilling: ”Covid-19 har for alvor tydeliggjort, hvor vigtigt det som moderne virksomhed er at være omstillingsparat. Den agile tilgang, der afspejler sig i alle led af vores forretning, er blevet en endnu vigtigere egenskab i vores digitale nyorientering og vi er nu ved at skrive det næste kapitel af fortællingen om LIND DNA med lanceringen af vores nye B2B app”.

Med den intuitive app-løsning er ønsket hos LIND DNA at vækste yderligere og supportere forhandlerne bedst muligt. Appen gør det nemt at aflægge ordre og at kommunikere mere direkte med kunderne omkring produktnyheder og kampagner. Med telefonen eller tabletten i hånden kan man som forhandler nu ubesværet placere en ordre - enten ved at søge i kategorierne, fremsøge bestemte varenumre eller ved at bruge stregkodescanneren til at genbestille bestsellere.

Online Director Carsten Nissen, som har ledet hele den digitale rejse, er godt tilfreds med udviklingen: "Vi har det sidste år taget et digitalt kvantespring og er nu endnu engang klar til at sætte strøm til vores fortsat store ambitioner. Det kommer både til udtryk ved et øget fokus på B2C-segmentet, men nu også i stigende grad overfor både nye og trofaste B2B-kunder med app-lanceringen".

Appen kan downloades via App Store.

For yderligere information kontakt Content & Communications Manager Johanne Dueholm via mail jd@linddna.com eller tlf. +45 31154366.

Mere fra LIND DNA ApS

LIND DNA ApS

www.linddna.com

We offer you an entire world of table top products and interior design concepts, that are beautifully designed to complement each other. Design, craftsmanship, local production and zero waste is our philosophy. Craftsmanship and the art of creation is what everything is about at LIND DNA. When ever possible, we insist on our own, local production in Denmark. We choose to do this for a…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere