16.05.2019  |  Business  |  Branchenyt

LIND DNA åbner permanent showroom i København

Indhold fra partner Hvad er dette?

Det har længe været et ønske for LIND DNA at indrette et nyt showroom, der tilgodeser virksomhedens stadig voksende eksport, ved at skabe rammen om møder og events i København for danske og udenlandske kunder, presse og influencers.

Mere central placering fås næppe lige ved Amalienborg med udsigt til Operahuset. De 200 m2 lokaler i Toldbodgade skal fungere som showroom og danne rammen om møder og events for den aarhusianske designvirksomhed, der længe har ønsket at skabe et inspirerende mødested i København for retailkunder, indretningsfolk, hoteller og designelskere.
”Vi har brug for en tilstedeværelse centralt i København på en lokalitet, der er tilgængelig for danske og udenlandske kunder og presse”, fastslår designer og indehaver Preben Lind. ”Vi bygger samtidig et nyt domicil i Aarhus, der står klar til indflytning i slutningen af 2019, og har generelt brug for mere plads til at vækste”, fortsætter Preben Lind.

Er du til 3 Days of Design, så kom gerne forbi og mød Preben Lind i det nye showroom torsdag den 23. maj kl. 10-18. Drop ind og vi byder på et glas og en snak om design i bæredygtige materialer.

Vi holder åben i showroomet torsdag-fredag den 23-24. maj kl. 10-18 og lørdag den 25. maj kl. 10-14.
LIND DNA – TOLDBODGADE 51 C – 1253 København K

Tags: LIND DNA ApS

Mere fra LIND DNA ApS

LIND DNA ApS

www.linddna.com

We offer you an entire world of table top products and interior design concepts, that are beautifully designed to complement each other. Design, craftsmanship, local production and zero waste is our philosophy.Craftsmanship and the art of creation is what everything is about at LIND DNA. When ever possible, we insist on our own, local production in Denmark. We choose to do this for a num…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere