07.11.2019  |  Interior  |  Accessories

Legesyg fortolkning af juletradition

Indhold fra partner Hvad er dette?

Godt nok kom idéen om adventskransen til Danmark fra Tyskland allerede efter første verdenskrig, men det var alligevel ikke før, at Billed-Bladet i 1940’erne bragte et billede af kongefamiliens adventskrans, at den tyske tradition blev allemandseje.

Godt nok kom idéen om adventskransen til Danmark fra Tyskland allerede efter første verdenskrig, men det var alligevel ikke før, at Billed-Bladet i 1940’erne bragte et billede af kongefamiliens adventskrans, at den tyske tradition blev allemandseje. Det var efter sigende Christian 10.s hustru, Dronning Alexandrine, der havde bragt skikken med sig fra hjemstavnen Mecklenburg-Schwerin, og siden har familier landet over hygget sig rundt om adventslysenes varme skær.

I år er det kreative Medusa-univers på banen med en mere finurlig, moderne udgave af den traditionsbundne krans, der symboliserer de fire adventssøndage inden jul. ’Rudolf’-hovederne er med glimmerrøde næser, skæve smil og forskellige nissehuer kendetegnende for brandets designæstetik og sætter et personligt præg på adventslysene.  Og så er der nål på hovedernes bagside, så de kan flyttes og genbruges år efter år. Win-win!

Medusa-Copenhagen forhandles hos en lang række isenkræmmere og stormagasiner.

Mere fra F&H Group A/S

F&H Group A/S

www.fh-as.dk

F&H A/S er Skandinaviens største bolig-brandhouse inden for køkken, bord, bad og interiør. 

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere