19.09.2022  |  Interior  |  Belysning

Lad lyset blomstre

Indhold fra partner Hvad er dette?

Daisy Lampen™ er den sidste nye tilføjelse i buketten af designlamper fra Goodnight Light. Kombiner lys og blomster med denne alsidige håndlavede lampe.

Daisy Lampen™ er en 3i1’er. Den fungerer som belysning, blomsterarrangement og skulptur. En flerfunktionel og kunstnerisk tilføjelse til din indretning.

Lad Daisy Lampen™ pynte både indendørs og udendørs. Ligesom margueritblomsten, der pryder lampen, er den nemlig designet til holdbarhed.

Daisy Lampen™ har indbygget batteri og kommer med lade-dock med USB-kabel, så den er let at flytte rundt efter behov. Brug den for eksempel som borddekoration eller hyggebelysning, lige hvor du er, uden at bekymre dig om ledninger og stikkontakter. Med op til 8 timers batterilevetid kan den bidrage til den gode stemning hele aftenen.

Daisy Lampen™ kommer i fire farver: almond, melon, lilac og ivory. LED-lysets farve har syv indstillinger, så du kan matche det med dine øvrige dekorationer.

Daisy Lampen™ er designet – tegnet og formet i hånden – af Marke Newton i 2022. Hver lampe bliver håndlavet i Spanien.

Mere fra By Invite Only ApS

By Invite Only ApS

https://byinviteonly.dk/

By Invite Only blev grundlagt i 2015 og startede med distributionen af ​​mærket SNURK. Det sjove og funktionelle ved netop dette mærke lagde grunden til stemningen. Lige siden har vi bestræbt os på at arbejde med mærker, der ikke kun lykkes med at sælge mængder af produkter, men også rører vores hjerte og humør. Vi ønsker at skab…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere