17.10.2019  |  Kitchen  |  Udstyr

Lad håndmikseren gøre ‘arbejdet’

Indhold fra partner Hvad er dette?

Pisk flødeskum, luftige æggehvider, marengs, lav en pandekagedej m.m. med Mette Blomsterbergs nye håndmikser.

”Man kan sagtens undvære en håndmikser og bare piske derudaf med masser af håndkraft og sved på panden. Når dét så er sagt, så er en håndmikser bare et rigtigt godt hjælpemiddel i både det søde og det salte køkken”, siger Mette Blomsterberg.

Håndmikserens elegante, tidsløse design i rustfrit stål gør den til en uundgåelig køkkenklassiker, der bringer en større lethed ind i madlavningen. Maskinen har et godt greb og en kraftfuld motor på 350 watt:

”Min nye håndmikser har fem gear og et godt, overskueligt digitalt display. Jeg indrømmer gerne, at jeg er vild med dens stål-look og mange kræfter. Og så kan jeg nemt trykke risene eller krogene ud”.

Håndmikseren kommer med to almindelige piskeris, to drejekroge og en udløserknap.

’Blomsterbergs’ forhandles hos en lang række isenkræmmere og stormagasiner. DKK: 299,95

Mere fra F&H of Scandinavia A/S

F&H of Scandinavia A/S

www.fh-as.dk

F&H Group A/S er Skandinaviens førende brandhouse inden for ’Kitchen Living Dining’ til faghandel, dagligvarehandel og B2C. Sortimentet på ca. 12.000 varer er fordelt på over 40 stærke brands – flere af dem egenejede. Koncernens hovedsæde er i Danmark, og med datterselskaber i Norge, Sverige, Finland, Tyskland og Kina. I alt er der mere end 3…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere