24.03.2023  |  Interior  |  Design

Lad boligen blomstre med Villa Styles

Indhold fra partner Hvad er dette?

Villa Styles fra Villa Collection Denmark byder med sine forårsnyheder på masser af muligheder for at lade boligen folde sig ud i trendy farver og former. Som altid sætter de nye design fra Villa Styles en helt særlig stemning.

Selvom foråret kommer med lune dage, er det skønt at have et tæppe at smide over sig – og som dekorativt element i indretningen. Nyd de nye tæpper i uld, akryl og polyester, som fås i grøn og brun med målene 200 x 130 cm eller i en stribet version i rosa/grøn/brun/gul med målene 170 x 130 cm.

Til at stole på

Nye er også to skønne stole med stel i metal, som måler 55 x 43 x 82 cm. Den ene stol er i grønt metal med rosa betræk på sæde og ryg i OEKO-TEX® standard 100-certificeret polyester, mens den anden er i blåt metal med brunt betræk.

Stolene er et smukt match til fx de nye tuftede gulvtæpper, der giver personlig kant og samtidig er med til at bløde rummet op. Gulvtæpperne i enkle mønstre og 100 % bomuld fås i størrelserne 70 x 140 og 60 x 90. Vælg enten et brunt/blåt/grønt/rosa design eller et rent brunt/blåt look.

Et fantastisk farveflor

Foråret springer ud med masser af flotte former og farver. Det samme gør Villa Styles med sine nye puder i smukke farvekombinationer, der mixer brun, rød, blå, gul, grøn, offwhite og rosa i forskellige, moderne design.

De fire farvestrålende puder måler alle 45 x 45 cm og er i 100 % bomuld. Puderne er OEKO-TEX® standard 100-certificerede og håndtuftede. De giver et lækkert blødt look til sofaen, den brede vindueskarm eller børneværelset.

Mere fra F&H Group A/S

F&H Group A/S

https://www.fh-group.dk/

F&H A/S er Skandinaviens største bolig-brandhouse inden for køkken, bord, bad og interiør.  

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere