23.09.2019  |  Business  |  Branchenyt

Lübech Living vinder bæredygtig pris

Prisen var en del af programmet ved Bæredygtighedsfestivallen i Aalborg.

Fra den 11.-14. september afholdte Center for Grøn Omstilling under Aalborg Kommune Bæredygtighedsfestival i Aalborg. På programmet var blandt andet Bæredygtighedsfestivalens egen version af det kendte Tv-program Løvens Hule, ‘Løvernes Grønne Hule’. Konceptet er at virksomheder der arbejder med en grøn eller bæredygtig idé, bliver kastet for et panel af grønne løver, som giver input, kritik og inspiration til forretningsideen.

Blandt 6 finalister vandt Lübech Living den meget flotte pris og en præmie på 25.000 kr. der nu skal hjælpe Lübech Liivng med at støtte deres næste bæredygtige projekt.

”Lübech Living er utrolig stolte og beæret over prisen og glade for at bæredygtighed i boligindretning endnu en gang fik mere fokus”, lyder det i en pressemeddelelse fra virksomheden.

Prisen blev overrakt af Nicolaj Holm direktør for Aalborg Kongres & Kultur Center og TV vært Peter Tanev.

www.lubechliving.dk

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere