17.03.2023  |  Kitchen  |  Food

Lækre og rå nyheder fra HOLM

Indhold fra partner Hvad er dette?

Kokken Claus Holm er kendt for sin passion for det saftige, sunde og velsmagende måltid – og for glimtet i øjet og de store armbevægelser. Nu er HOLM klar med flotte opbevaringskasser, lidt godt til osten og et nip salt.

Foruden en legende tilgang til madlavning lægger Claus Holm stor vægt på høj kvalitet i form af godt og gedigent grej. Det har ført til HOLM-serien i akacietræ, der er lige så smuk, som den er solid – og med foråret springer også HOLM ud med et par flotte nyheder i denne serie.

Luksus til osteentusiaster

En klassisk osteskærer i rustfrit stål og et fint greb i akacietræ klæder enhver osteanretning. Osteskæreren er 24,5 cm lang og suppleres af en anden nyhed, nemlig den 22,5 cm lange ostehøvl i samme look og materialer.

Ny er også det raffinerede salt- og peberkværnsæt med keramisk kværn, som er udformet i sortmalet akacietræ. Sættet har et helt enkelt look, og et diskret S eller P som indikator på toppen.

Dekorativ opbevaring

Praktisk opbevaring er afgørende for et godt flow, når der skal arbejdes i køkkenet – og så gør det jo ikke noget, hvis det samtidig ser godt ud. Det gør det med de nye, flotte opbevaringskasser fra HOLM, der også er fremstillet i akacietræ.

Akacietræet skal blot tørres over med en fugtig klud efter brug og efterbehandles med madolie et par gange årligt efter behov. De nye kasser fås i to størrelser på henholdsvis 26 x 14 x 7 cm og 32 x 23 x 10 cm – og er perfekte til opbevaring af alt fra olier, rub og dip til krydderier.

Alle trædele er produceret i FSC®-certificeret akacietræ (FSC-C166612).

Mere fra F&H Group A/S

F&H Group A/S

https://www.fh-group.dk/

F&H A/S er Skandinaviens største bolig-brandhouse inden for køkken, bord, bad og interiør.  

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere