30.09.2021  |  Kitchen  |  Food

Lækre nyheder i trendy farver fra Bastian

Indhold fra partner Hvad er dette?

Med efteråret får vi igen tid til at sysle indendørs med simreretter, masser af bagning og middage for venner og familie. Bastian byder derfor på en række trendy nyheder, der er både flotte og funktionelle i køkkenet – og på spisebordet.

Efteråret byder ikke bare på indendørshygge og tusmørke i stearinlysets skær, det er også årstiden, hvor naturen folder sig ud i nogle af sine smukkeste farver. Bastians efterårsunivers byder også på et flot farveflor med sine nyheder inden for duge, mundservietter og køkkentekstiler.

Masser af glød

Med en dyb petroleumsblå matcher Bastian efterårets stemning perfekt, mens den smukke aubergine leder tankerne hen på Indian Summer og giver glød til årstidens mørke aftener. I begge farver fås grillhandske (L 33 / W 18cm), forklæde (L 95 / W 80 cm), grydelap (L 22,5 / W 22,5 cm) og viskestykke (L 70 / W50).

Til middagsbordet byder Bastian desuden på en mundserviet (L 45 / W 45 cm) samt duge i forskellige størrelser (L 320 / W 140 eller L 270 / W 140) i de to, smukke farver.

Lys og elegant

Blandt de trendy nyheder er også en elegant lys gråblå farve, som pryder grillhandsker, forklæder, grydelapper og viskestykker i samme mål og størrelser, som de petroleumsblå og aubergine varianter.

Duge, mundservietter og køkkentekstiler er alle produceret i 100% ren, ny bomuld og mærket med STANDARD 100 BY OEKO-TEX® - som garanterer, at tekstilerne er testet for skadelige stoffer.

Mere fra F&H Group A/S

F&H Group A/S

https://www.fh-group.dk/

F&H A/S er Skandinaviens største bolig-brandhouse inden for køkken, bord, bad og interiør.  

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere