14.10.2021  |  Kitchen  |  Food

Lækkerier i metermål fra Blomsterbergs

Indhold fra partner Hvad er dette?

Når man pakker sit penalhus til den nye bagesæson, skal man huske Blomsterbergs lineal. Denne flotte nyhed i egetræ vil ikke bare klæde ethvert køkken, men også sætte nye standarder for alskens bagværk som kransekager, hindbærsnitter og meget andet.

Den professionelle konditor bag brandet Blomsterbergs er kendt for sit store smil – og sin lige så store perfektionisme. Med den nye lineal fra Blomsterbergs får hjemmets egne konditorer og kagearme mulighed for at bage lige så knivskarpe lækkerier som Mette Blomsterberg.

Det ringer ind til en ny sæson

Når efteråret sætter ind, tager bagesæsonen for alvor fart. Vi hygger os indenfor og nyder en kage til kaffen eller den varme chokolade, der klæder de mørke eftermiddage så smukt. For nogen er årets højdepunkt den hjemmebagte kransekage – og Blomsterbergs nye lineal er bogstaveligt talt som skabt til denne nytårsklassiker.

Foruden en let letlæselig centimeterskala langs den ene side, har linealen nemlig afmærkning til at lave ringene til en kransekagetop langs den anden, så man kan skyde nytåret ind med et super skarpt mesterværk.

Nemt og nydeligt

Nyheden fra Blomsterbergs er 51 cm lang og kan bruges til at alt fra udmåling af tærtedejens diameter til omkredsen af marcipanbåndet på lagkagen – og den gør det nemt at få et mere end nydeligt resultat.

Med udgangspunkt i Blomsterbergs altid stærke fokus på æstetik, sanselighed og høj faglighed er den nye lineal skabt i smukt egetræ. Man skal derfor huske at vaske den op i hånden samt at give den en behandling med spiseolie i ny og næ – så har man glæde af linealen i mange år.

Mere fra F&H A/S

F&H A/S

www.fh-as.dk

F&H A/S er Skandinaviens største bolig-brandhouse inden for køkken, bord, bad og interiør.  

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere