27.06.2018  |  Kitchen  |  Udstyr

Læderforklæde, grydelapper & handske

Indhold fra partner Hvad er dette?

COMBEKK har introduceret en serie af lækre lædervarer til køkkenet

Ægte hollandsk læder fra Combekk

Som nyt tilbyder Combekk håndlavede læderforklæder, grydelapper og handske lavet af ægte koskind. Produceret i Holland af det fineste kvalitetslæder. Læder produkterne er både en fornøjelse at se på men også fantastisk at bruge, mens du fremfører dine mesterværker som kok.

  • 100% kvalitetslæder
  • Håndlavet i Holland

Læderet føles blødt og er fleksibelt i forhold til at skulle bevæge sig rundt i et varmt køkken eller ude i haven, mens bøfferne skal vendes. Se smart ud ved komfuret eller når du vil servere en ordentlig omgang grillmad til gæsterne.

Fås i farverne brun, sort og rust.

Combekk Homeware

Det Hollandske brand, Combekk Homeware, er kendt for deres emaljerede støbejernsgryder i høj kvalitet med indbyggede termometre. Combekks historie går helt tilbage til de hollandske jernbaner, som i sin tid også blev lavet af støbejern ligesom Combekks egne gryder. I dag laves hvert støbejernsprodukt af genbrugte men robuste materialer, så produkterne får en lang levetid. Som et af det få producenter produceres de kendte "dutch oven" stadig i Holland.

Mere fra FunNordic ApS

FunNordic ApS

www.funnordic.dk

Fun Nordic ApS har arbejdet med køkkenartikler siden 2008 og har gennem de seneste 11 år, forsøgt at udvælge en række “brands” indenfor isenkræmmer branchen. Vi tilbyder produkter til de kvalitets bevidste kunder, hvor funktion, kvalitet og stabilitet spiller sammen, da vi ved hvor vigtigt det er for mange, at når de har investeret i et pr…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere