01.03.2023  |  Interior  |  Bad

Kvalitet med komfort fra Södahl

Indhold fra partner Hvad er dette?

Der er en grund til, at en af Södahls absolut mest populære håndklædeserier hedder Comfort Organic. De lækre, bløde håndklæder er nemlig ikke bare super komfortable, men også 100 % økologiske – og fås nu i en ny flot farve. Ny er også Clarity serien.

Er man til selvforkælelse med lækker hverdagsluksus, som både ses og føles, byder Södahl nu på en række flotte forårsnyheder. Svøb både badeværelset og kroppen i den luksuriøse følelse af Comfort Organic-håndklædet – og tilføj et elegant retro-tvist med den nye Clarity-serie.

Diskret velvære

Kraftigt og blødt med en god sugeevne. Comfort Organic er velbehag vævet ind i en både slidstærk og økologisk kvalitet. Det ensfarvede design, den vævede bort i bund og top, en strikket strop samt det diskret vævede logo giver et eksklusivt udtryk – som nu også fås i den elegante farve Taupe.

Comfort Organic fås som badehåndklæde i 70 x 140 cm, håndklæde i 50 x 100 cm og gæstehåndklæde i 40 x 60 cm. Endelig fås en vaskeklud i 30 x 30 cm. Alle er i en lækker, 100 % økologisk bomuldsfrotté, GOTS-certificeret og STANDARD 100 by OEKO-TEX®. 

Luksuriøst retro-look

Vil man fuldende den ekstravagante følelse, er den nye Clarity-serie med sit skønne retro-look perfekt. Clarity fås i Clear, Sky blue og Golden Yellow – sidstnævnte med en flot bronzefinish på sæbedispenseren, der måler 8 x 19 cm, mens tandbørsteholderen er 8 x 10,3 cm.

Mere fra F&H Group A/S

F&H Group A/S

https://www.fh-group.dk/

F&H A/S er Skandinaviens største bolig-brandhouse inden for køkken, bord, bad og interiør.  

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere