26.06.2020  |  Interior  |  Design

Krystalklar isspand

Indhold fra partner Hvad er dette?

Kolde drikke er et must på varme sommerdage, og med den elegante, krystalklare Harvey isspand fra aida er de kølende isklumper lige ved hånden.

og med hank og tang i rustfrit stål. Det karakteristiske Harvey mønster, designet med inspiration fra facetslebne krystalglas, skaber et elegant og nostalgisk udtryk, som egner sig perfekt til hyggelige stunder ved havebordet.

Vejledende pris: 129,- DKK.

Nærmeste forhandler oplyses på tlf. 87490900 eller på www.aida.dk.

For yderligere presseinformation, pressefotos eller regi til styling og fotografering, kontakt Oxholm Communication på mobil 50591827 eller skriv til oxholmcommunication@gmail.com.

Tags: aida a/s

Mere fra aida a/s

aida a/s

https://www.aida.dk/

  • mail@aida.dk
  • 8749 0900
  • Grenaavej 635 A 8541 Skoedstrup Denmark

aidaDansk design virksomhed, der designer, udvikler og producerer dagligt design til hjemmet.Aida dækker det daglige middagsbord med service, glas, bestik, køkkenudstyr og gaveartikler i et funktionelt design og god kvalitet til hverdags priser.Tæt samarbejde med nogle af de mest talentfulde danske designere og kunstnere samt nære relationer til producenter over hele verden gør at aida kan levere…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere