24.05.2018  |  Kitchen  |  Udstyr

Krydderi på livet – direkte fra eget bord

Indhold fra partner Hvad er dette?

Byd det grønne indenfor

Med Herb & Sprout serien fra Zone Denmark kommer man tættere på naturen og kan dyrke sine egne krydderier, urter og spirer uden andre tilsætningsstoffer end vand og grønne fingre.

Med urban gardening-serien Herb & Sprout fra Zone Denmark kan man dyrke sine egne krydderier og urter hjemme på køkkenbordet eller i en solbeskinnet vindueskarm.

Der er intet så skønt som at bruge friske urter og krydderier i madlavningen – så hvorfor ikke dyrke dem selv hjemme på køkkenbordet eller i vindueskarmen?

Med Herb & Sprout serien fra Zone Denmark kommer man tættere på naturen og kan dyrke sine egne krydderier, urter og spirer uden andre tilsætningsstoffer end vand og grønne fingre.
Urban gardening er en global samfundstendens, som handler om lokalt at dyrke haven og naturen bæredygtigt på byens præmisser.

Designerduoen Mavro//Lefèvre står bag det elegante og samtidigt stramme design, som giver plads til mest muligt af det grønne og friske på mindst mulig plads.

Krydderurtepotterne fås i to størrelser og har en smukt integreret underskål, hvor indlagte væger i urtepotten suger vand op og sikrer den rette fugtbalance i jorden. Takket være rillen i urtepottens side kan man holde øje med vandstanden i underskålen.
Det er nemt at fylde vand på med den tilhørende vandkande.

Den er udformet, så den matcher urtepotterne – og med sin flotte messingfinish udgør den et visuelt selvstændigt designelement. Herb & Sprout omfatter også en fin urtesaks til at hænge på kanten af urtepotten. Så er den altid lige ved hånden, når der skal klippes urter eller krydderier.

Forhandles af førende isenkræmmere, stormagasiner og design- og livsstilsbutikker.
Nærmeste forhandler oplyses hos Zone Denmark på tlf. 86 60 25 30.
 

Mere fra Zone Denmark

Zone Denmark

https://www.zonedenmark.dk/

Zone Denmark fortolker trenden i sit DNA i tæt dialog med innovative danske designere. Vi er på forkant med tendenser og omsætter dem til funktionelt boligdesign, der udfordrer konventionen, pirrer nysgerrigheden og forskønner livet hver dag. Vores udtryk er ærligt og minimalistisk, og designet formgiver vi i attraktive materialer, der er…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere