08.09.2022  |  Interior  |  Tekstiler

Kreative kontraster fra Södahl

Indhold fra partner Hvad er dette?

Naturen er et fokuspunkt for Södahls designere, der henter inspiration i alt fra motiver og materialer til farver og organiske former i naturen. Det ses tydeligt i de nye Contrast-håndklæder, der giver naturens rolige tidløshed et moderne tvist.

Som altid er kvaliteten af materialer høj hos Södahl, der med Contrast-håndklæderne lancerer endnu et enkelt og stilsikkert design. De nye håndklæder er indbegrebet af hverdagsvelvære, for Contrast er ikke bare komfortabel hygge, men også et kreativt kick til hjemmet. 

En lige linje til Line

Det ufarvede look af rå og naturlige fibre giver Contrast-serien et afslappet og moderne udtryk, der understreges af strukturen med de smalle, vævede linjer. Et naturligt udtryk, der fremhæves af de flotte kontrastkanter, håndklæderne har i bund og top.

Contrast står enkelt og smukt alene, men med kontrastkanter i farverne Olive, Toffee brown og Sky blue er de samtidigt utroligt flotte i kombination med de enkle, elegante håndklæder i Line-serien.

Lækker hverdagsluksus

De flotte nyheder fra Södahl er i 100% bomuldsfrotté og STANDARD 100 by OEKO TEX®.  Håndklæderne måler 50 x 100 cm og giver med sin blødhed og høje sugeevne en lækker, luksuriøs følelse.

Den nye Contrast-serie skaber kontrast til den grå hverdag – og sætter i stedet skønne naturfarver og rent velvære på dagsordenen. Dag efter dag. Morgen, middag og aften. 

Mere fra F&H Group A/S

F&H Group A/S

https://www.fh-group.dk/

F&H A/S er Skandinaviens største bolig-brandhouse inden for køkken, bord, bad og interiør.  

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere