25.11.2022  |  Dining  |  Tekstiler

Kongelig kvalitet fra Södahl

Indhold fra partner Hvad er dette?

Line-serien fra Södahl giver – bogstaveligt talt – stribevis af muligheder for at løfte looket i boligen med et både afslappet og stilfuldt design.

Karakteristisk for Line er nemlig det enkle udtryk med striber på en ensfarvet baggrund – som nu også fås i en royal udgave.

Södahls Line-serie matcher med sit afdæmpede og stilsikre design den skandinaviske boligindretning perfekt. Som altid kombineres det lækre look med slidstærk materialekvalitet samt respekt for naturens ressourcer – forenet i et sikkert blik for såvel praktik som æstetik i hverdagen.

Royal Blue

Farverne i Line-serien er elegant diskrete og blender smukt ind i den klassiske, nordiske farveskala, som giver et roligt og smagfuldt udtryk. Det gælder også den nye, smukke Royal Blue-variant.

Den lyse, blå dug med en mørkere blå stribe danner en smuk baggrund for både middag med vennerne og det hyggelige hverdagsmøde med familien over maden. Line-dugen er 140 cm bred og fås i længderne 220, 270 og 320 cm.

Et harmonisk hele

Til Royal Blue-dugen fra Line-serien fås også matchende mundservietter, som understreger det harmoniske look, når bordet dækkes. Servietterne måler 40 x 40 cm og er ligesom dugen i 100% bomuld og STANDARD 100 by OEKO TEX®.  

De smukke blå nuancer er cool, mens tekstilerne i sig selv skaber masser af varme, bevægelse og hygge i boligen. Forår og efterår. Til fest og til hverdag. Hver eneste dag.

I butik fra uge 6, 2023.

Mere fra F&H Group A/S

F&H Group A/S

https://www.fh-group.dk/

F&H A/S er Skandinaviens største bolig-brandhouse inden for køkken, bord, bad og interiør.  

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere