09.10.2020  |  Interior  |  Dekoration

Kom i julestemning med finurligt samleobjekt

Indhold fra partner Hvad er dette?

Med årets Hr. & Fru Rudolf har Medusa skabt endnu et rensdyrpar til samlingen, der gør julen om muligt endnu mere hyggelig

Legenden om Rudolf blev til i 1939, da skribenten Robert L. May i et vaskeægte PR-stunt til stormagasinkæden Montgomery Wards julehæfte gav julemanden endnu en følgesvend. Fortællingen om Rudolf er foreviget med bogen ’Rudolf med den røde tud’ og hitsangen ’Kender I den om Rudolf’, og det hyggelige, rødnæsede rensdyr er siden 2007 også blevet omdrejningspunktet for Medusa. 

Hvert år laver Maj-Britt og Rie Bidstrup, duoen bag designuniverset, en ny udgave af Hr. & Fru Rudolf, der med skæve smil og finurlige detaljer gør sig godt som ægte samleobjekter. 2020-udgaven er ingen undtagelse, og rensdyrparret er denne gang klædt på til vinterkulden med hvide dragter, huer, ørevarmere, striber og masser af stemningsfuldt guldglimmer. Designernes formsprog er kringlet og kreativt, og da alt er håndlavet fra ende til anden, har hver eneste Rudolf sit helt eget udtryk, og det er lige præcis dét, der er charmen!

De hyggelige figurer bringer på ingen tid farveglæde og festlighed ind i indretningen og giver ’krop’ til den magiske julehistorie om Rudolf.

Find Medusa på www.medusa-copenhagen.dk eller hos en lang række isenkræmmere og stormagasiner.

Pris DKK 299,95

Mere fra F&H A/S

F&H A/S

www.fh-as.dk

F&H A/S er Skandinaviens største bolig-brandhouse inden for køkken, bord, bad og interiør.  

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere