11.11.2022  |  Kitchen  |  Food

Kom godt i mål med Rosti

Indhold fra partner Hvad er dette?

Med måleserien Mensura gør Rosti hverdagen enkel – og gør det let at komme godt i mål med bagningen og madlavningen. Den nye serie består af en 1,0 liter målekande, et decilitermål og en måleske, der både fås som sæt eller hver for sig.

Den nye måleserie Mensura er endnu et eksempel på, hvordan Rosti holder et stærkt fokus på formfuldendt funktionalitet. Serien kombinerer i alle tre produkter en enkel og intuitiv funktionalitet med et klassisk design, som er skabt af Halskov & Dalsgaard Design.

Kvalitet på kogepunktet

Målekande, decilitermål og måleske er alle udformet med en markering midtpå, som opdeler skeen i et mål for henholdsvis teske og spiseske. Måleskeen har desuden et langt skaft, som gør det nemt at hente fx sukker og mel direkte fra posen.

Decilitermålet opdeles i en halv/hel deciliter, målekanden i en halv/hel liter. Alle tre produkter er lavet i materialet SAN, som er transparent, har en god holdbarhed og tåler opvaskemaskine. Desuden tåler Mensura-målekanden som noget helt unikt kogende vand.

Massevis af mål

Som en del af målekandens funktionalitet har den måleindikationer for ml, cups og oz såvel som for mel, ris og sukker – og måleske og decilitermål kan nemt lægges i kanden, så sættet fylder minimalt, når det ikke er i brug.

Den nye måleserie fra Mensura fås i en klar udgave eller i de elegante farver Dusty blue og Nordic green. Farven uanset gør nyheden fra Rosti det let og intuitivt at komme godt i mål i hverdagen.

Mere fra F&H Group A/S

F&H Group A/S

https://www.fh-group.dk/

F&H A/S er Skandinaviens største bolig-brandhouse inden for køkken, bord, bad og interiør.  

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere