13.04.2022  |  Interior  |  Dekoration

KNABSTRUP VASEN

Indhold fra partner Hvad er dette?

Gennem tiden har Knabstrup Keramik produceret et utal af smukke vaser i forskellige formgivninger. Denne vase er vi særligt stolte af.

Den blev oprindeligt formgivet i slutningen af 1940’erne, og med sin elegante og klassiske form er vasen et tidløst stykke keramik, der holder stilen langt ind i fremtiden. Knabstrup vasen er designet, så den ikke bare præsenterer sig selv, men også sæsonens blomsterbuketter og grene på smukkeste vis. Knabstrup vasen med riller lanceres i gul og i grå i tre størrelser. Vaserne er i butikkerne i april.

Sortiment og priser
Knabstrup vasen fås nu i gul og i grå i tre forskellige størrelser; H27 cm, H20 cm og H12,5 cm til vejl. priser på henholdsvis DKK 599,95, DKK 399,95 og DKK 249,95.

Knabstrup Keramik
Siden 1897 har Knabstrup Keramik formgivet enestående kunsthåndværk og genkendelig brugskunst, der ikke er til at få øjnene fra. Det er hverdagskunst, der ses. Knabstrup Keramik er kendt for sine smukke glasurer og utallige stel, syltekrukker og relieffer, der ofte er gået i arv i generationer. Historisk har Knabstrup Keramik altid huset dygtige keramiske formgivere, der har lagt deres hjerte og liv i udformningen af enestående unika og moderne keramik. Det gør vi stadig – med stolthed, ler og kærlighed til håndværket. Vores samarbejde med både etablerede keramikere og unge, eksperimenterende formgivere puster nyt liv i det hæderkronede keramikbrand.

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere