15.04.2021  |  Kitchen  |  Accessories

Klip i køkkenet

Fjerkræsaks, fiskesaks, krydderurtesaks, pizzasaks - man kunne blive ved. Saksen er et allround redskab med mange funktioner i køkkenet og sakselegenden.

Fiskars har en løsning til de fleste formål. Den orange universalsaks er fast inventar i køkkenskuffen hos mange, hvor den håndterer plast og papir – og pizza! - og til madlavning og klargøring af råvarerne står en række specialdesign klar til at tage over. 

Med krumme, profilerede blade klipper den stærke ‘Functional Form’ fjerkræsaks både kylling, and og vildt med ben, mens fiskesaksen fra samme serie har takkede skær, der er praktiske til fjernelse af skæl og finner samt til åbning og klipning i alle typer fisk.

Begge de ergonomiske sakse kan bruges af både venstre og højrehåndede og har tommelfingerbetjent låsemekanisme.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere