18.04.2023  |  Bloom  |  Outdoor

Klar, Parat, Start… Græsset det er klar’t

Indhold fra partner Hvad er dette?

SPRING IS HERE”, og græsset gror. Det er igen blevet tid til uendelig plæneklipning. Men hvorfor ikke lade Segway Navimow klare opgaven? Ingen kanttråd, intet bøvl – bare nydelse.

Hvad er mere trivielt og tidskrævende – endda flere gange om ugen? Robotplæneklipperen Segway Navimow klipper græsset for dig – helt uden din hjælp. Du får en perfekt klippet græsplæne og sparer utallige timer.

Den er den første af sin slags. Den styres via satellitter og anvender en virtuel grænse, der eliminerer behovet for den komplicerede kanttråd. Den er let at opsætte og betjene, sikker, effektiv, lydsvag, tyverisikret, og så sikrer den det ultimative resultat.

--

Segway Navimow blev lanceret i 2022 og udsolgt på rekordtid. Nu er alle 4 modeller på lager igen – klar til at indtage din græsplæne.

--

Læs mere om Segway Navimow: https://navimow.segway.com/dk/

Link til highres. billeder: https://we.tl/t-tisIYQR2zu

--

Vejledende udsalgspriser:

Segway Navimow H500E: DKK 10.999,-
Segway Navimow H800E: DKK 12.999,-
Segway Navimow H1500E: DKK 16.999,-
Segway Navimow H3000E: DKK 20.999,-

--

For yderligere informationer

Cathrine Orloff Risum
Product Manager Outdoor
Tlf: +45 93 63 58 00
Mail: crm@witt.dk

Mere fra Witt A/S

Witt A/S

www.witt.dk

Witt A/S er Nordens stærkeste brand house. Vi repræsenterer og har agentur for en lang række internationale brands, men udvikler og distribuerer også produkter under eget navn. Fælles for vores mange forskelligartede brands er, at de udvikler eksklusive produkter og apparater til hjemmet med fokus på godt design. Witt har bl.a. udviklet sin egen serie af hårde hvidevarer i strømlinet, nordisk stil…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere