12.11.2019  |  Interior  |  Accessories

Kender I den om Rudolf?

Indhold fra partner Hvad er dette?

Årets hyggeligste måned nærmer sig. Hjemmet skal pyntes, lysene skal tændes, og duften af småkager skal sprede sig. Med årets Hr. & Fru Rudolf kan du sætte et mere finurligt præg på din julestue.

Rensdyrene møder børn og voksne med varme, skæve smil, mens julekalenderen tæller ned til det, som vi alle går og venter på.

Fra deres lille, hyggelige Christianshavner-værksted har mor-datter-duoen bag Medusa-Copenhagen, Maj-Britt og Rie Bidstrup, kreeret ægte, unikke samleobjekter siden 2007, og Hr. & Fru Rudolf 2019 er ingen undtagelse med guldgevirer, prikker og en rygsæk fyldt med musevenner.

Maj-Britt og Rie ved aldrig helt, hvordan en figur udvikler sig, for deres univers er kringlet og kreativt, og alt er håndlavet fra ende til anden. Men det er lige præcis det, der er charmen! De skønne, sjove figurer har deres helt eget liv og bringer farveglæde og festlighed ind i indretningen.

Mere fra F&H of Scandinavia A/S

F&H of Scandinavia A/S

www.fh-as.dk

F&H er Skandinaviens største bolig-brandhouse inden for køkken, bord, bad og interiør. Med mere end 20 brands og op mod 10.000 forskellige designs på lagerhylderne, bl.a. Södahl, Rosti, BITZ, Zone Denmark, Blomsterbergs, HOLM, Morsø, Villa Collection, Medusa Copenhagen og Lyngby Glas, er F&H of Scandinavia branchens førende leverandør. Innovation er omdrejningspunktet i alle sammenhæn…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere