18.01.2019  |  Dining  |  Food

Kender du Teministeriet?

Indhold fra partner Hvad er dette?

Har du endnu ikke stiftet bekendtskab med de unikke smage fra ’That Scandinavian Tea’, så fortvivl ikke. Med Witts overtagelse af distributionen i Danmark er de eksklusive te-serier fra Teministeriet snart at finde overalt i landet.

Teministeriet er en svensk virksomhed, som producerer special-te. Inspireret af Østens te-traditioner kombineres gamle skikke med skandinavisk kultur, minimalisme og design. Resultatet er sublime aromaer med multikulturelle noter med et skandinavisk tvist.

Sortimentet spænder vidt. Signaturserien i smukke, nummererede tinbokse er sprængfyldt med kvalitetsingredienser i både velkendte og nyopfundne smagssammensætninger. Ayurveda Holistic Care består af 12 flotte, brune apotekerglas med lækker, økologisk te til din krop og sjæl.

Mumitrolden er en lille, sød, finurlig fyr, der bor i den farverige og trygge Mumidal sammen med sin familie. Med udgangspunkt i Mumitroldenes univers har Teministeriet sammensat 6 spændende og velduftende smage ud fra vilde bær, som findes i den skandinaviske natur. De dekorative tinbokse er anvendelige i køkkenet eller på børneværelset til diverse småting. 

Supertea er 20 forskellige tebreve, som indeholder rigtig mange gode vitaminer og antioxidanter. Ingredienserne er fra økologisk landbrug og i det hele taget bare gode for dig.

I sortimentet indgår også smukke termoglas samt smarte tebryggere.  Og så har vi slet ikke nævnt lakridserne. 11 varianter af virkelig velsmagende lakrids. Lækker, blød lakrids med et tvist af fx hindbær, eller overtrukket med chokolade og med et tvist af fx blåbær.

Teministeriet bør i det hele taget opleves og SMAGES!

Vi glæder os til at byde dig velkommen på Formland. Vi er på stand 5170 i hal F.  

Teministeriet

Kathryn Brown, der er medstifter af Teministeriet, havde en drøm om at tage alt, hvad hun har lært omkring te, da hun voksede op i Taiwan og genskabe det med smage og design-æstetikker fra Skandinavien, som hun elsker og hvor hun bor i dag. I Teministeriets sortiment finder du derfor alt fra kinesisk, hvid te med velkendte dufte af hyldeblomst og champagne til grøn te med vilde bær fra Norden. Hver eneste te er en refleksion af den multikulturelle inspiration. De fleste af teerne er både økologiske og koffeinfri, og alle er handlet i overensstemmelse med internationale Fairtrade-standarder.

Witt A/S:

Witt A/S er et af Nordens stærkeste brand houses. Vi repræsenterer og har agentur for en lang række internationale brands, men udvikler og distribuerer også produkter under eget navn. Fælles for vores mange forskelligartede brands er, at de udvikler eksklusive produkter og apparater til hjemmet med fokus på godt design. Witt har bl.a. udviklet sin egen serie af hårde hvidevarer i strømlinet, nordisk stil samt en linje af prisbelønnede slowjuicere.

Mere fra Witt A/S

Witt A/S

www.witt.dk

Witt A/S er Nordens stærkeste brand house. Vi repræsenterer og har agentur for en lang række internationale brands, men udvikler og distribuerer også produkter under eget navn. Fælles for vores mange forskelligartede brands er, at de udvikler eksklusive produkter og apparater til hjemmet med fokus på godt design. Witt har bl.a. udviklet sin egen serie af hårde hvidevarer i strømlinet, nordisk stil…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere