30.03.2022  |  Kitchen  |  Table top

Kastanje på bordet

Aida, som står bag stentøjsserien Ceramic Workshop, udvider den fine serie med en ny farve i en flot brunlig nuance.

Kastanje, der er navnet på den nye udgave, leder, som navnet udtrykker, tankerne hen til naturens rolige omgivelser. Den særlige dybe brune og varme nuance kan derfor skabe en helt speciel ro om bordet. 

Kastanje har en smuk mat og mættet glasur, som giver stellet et helt særligt og roligt udtryk. Derfor står stellet både pænt alene, men er også særdeles velegnet til at mikse med andre stel. 

Den nye farve af stellet fås både som tallerken, krus og skåle – som både sammen og hver for sig skaber en helt særlig ro om middagsbordet.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere