07.12.2022  |  Interior  |  Bad

Karismatisk og kompromisløs nyhed

Indhold fra partner Hvad er dette?

Den nye badserie TIME rammer tidsånden i sikker stil. Denne gang har Zone Denmark bragt et helt nyt materiale i spil.

Tre af seriens fire produkter – nemlig sæbedispenser, tandbørstekrus og toiletbørste – er udført i beton og blot suppleret med få plast-detaljer. Pedalspanden er derimod ren ABS-plast, men matcher beton-produkterne farvemæssigt, så serien fremstår som én stærk helhed.  Beton har de senere år vundet indpas i boligindretningen i mange lande og er kendt for sin kompromisløse karisma og naturlighed. Materialet er på én gang hårdt, blødt og meget smukt. 

Gråt er lidt grønnere

Beton er interessant af flere grunde; Det spiller smukt sammen med diverse naturmaterialer som keramik, træ og linoleum i indretningen. Det beriger rummet med liv, takket være det sofistikerede spil i overfladen. Ydermere har beton den fordel, at det brændes ved lavere temperatur, så man sparer på energiforbruget under produktionen. Endelig bør det nævnes, at produkterne – når de når deres livs ende i den nuværende form – kan knuses og genbruges i nye produkter.

Fri for ridser

Bag nyheden står designteamet Mavro/Lefevre, der har høstet priser for flere af deres Zone-designs gennem tiden. Serien fremstår gedigen og gennemtænkt. En fin dejlig detalje er for eksempel silikonelaget under bunden på alle designs, som sikrer, at underlaget ikke bliver ridset. 

TIME er et godt bud på en moderne klassiker-serie til badeværelset. Det er en oplagt gaveide, enten som komplet sæt eller enkeltdele.

TIME fås i tre farver; Concrete samt to indfarvede varianter, nemlig Black og Soft Grey.

Den forhandles som andre Zone-produkter af førende isenkræmmere, stormagasiner, design- og livsstilsbutikker. Få mere information om produkter eller nærmeste forhandler hos Zone Denmark på tlf. +45 89 28 13 00.

Mere fra F&H Group A/S

F&H Group A/S

https://www.fh-group.dk/

F&H A/S er Skandinaviens største bolig-brandhouse inden for køkken, bord, bad og interiør.  

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere