25.03.2021  |  Interior  |  Brugskunst

Kan et gulvtæppe være lavet af genanvendte plastflasker?

Indhold fra partner Hvad er dette?

Vores tæpper fra serierne Strina og Strielle er noget helt særligt. Ville du tro os, hvis vi sagde, at tæpperne er lavet af genanvendte flasker?

Den er god nok! Vi vil hellere bruge plastflaskerne i vores smukke tæpper i stedet for, at de ender i havet.

Af de genanvendelige plastflasker spindes en garn af miljøvenlige polyester fibre, som hedder PP garn. Vores tæpper er håndvævede af dygtige kunsthåndværkere, som væver tæpperne med en teknik, der gør dem ekstra slidstærke og holdbare selv ved udendørs brug. Du kan altså bruge tæpperne på din terrasse eller altan, og du behøver ikke at tage dem med ind om aftenen. 

Tæpperne er behandlede med blide UV stråler, så de heller ikke falmer i solen og det aller bedste er, at på trods af deres fortid som plastflasker, så føles de fuldstændigt som blødt uld under dine fødder. 

Tæpperne skaber med deres bløde look en harmonisk og autentisk atmosfære i hele rummet, hvad enten du bruger dem i dine uderum, på terrassen, entreen, stuen eller køkkenet. De er praktiske, uanset hvor du vælger at lægge det! 

Se meget mere om tæpperne og hvilke modeller de fåes i på lenebjerre.com

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere