05.03.2020  |  Dining  |  Food

Kage på gaflen

Indhold fra partner Hvad er dette?

Elegant i guld eller råt i sort. aida lancerer nu lækkert kagebestik i to iøjnefaldende nuancer skabt til knivskarpe kager, som fortjener at blive serveret og spist med stil.

aida udvider nu den stilrene RAW bestikserie med kagegaffel og kagespade i rustfrit stål med en elegant guldfarvet eller rå sort belægning. Kagebestikket har et enkelt men smukt design, som ligger særdeles godt i hånden, og de to farver kan både bruges hver for sig eller kombineres for et spændende udtryk, der giver associationer til en stjernebestrøet sort nattehimmel.

Tåler maskinopvask.

Vejledende pris: 199,- DKK for kagespade og fire kagegafler.

Vejledende pris: 149,- DKK for fire kagegafler

RAW er moderne design til bord og køkken - lækkert tilbehør i et enkelt, råt design, som fremhæver og hylder materialerne i deres rå og enkle form. Christiane Schaumburg-Müller er med under hele designprocessen, og RAW bærer tydeligt præg af hendes skarpe sans for mode, æstetik og design.

Nærmeste forhandler oplyses på tlf. 87490900 eller på www.aida.dk.

For yderligere presseinformation, fotos eller produkter til fotografering, kontakt Oxholm Communication på mobil 50591827 eller skriv til oxholmcommunication@gmail.com.

Tags: aida a/s

Mere fra aida a/s

aida a/s

https://www.aida.dk/

  • mail@aida.dk
  • 8749 0900
  • Grenaavej 635 A 8541 Skoedstrup Denmark

aidaDansk design virksomhed, der designer, udvikler og producerer dagligt design til hjemmet.Aida dækker det daglige middagsbord med service, glas, bestik, køkkenudstyr og gaveartikler i et funktionelt design og god kvalitet til hverdags priser.Tæt samarbejde med nogle af de mest talentfulde danske designere og kunstnere samt nære relationer til producenter over hele verden gør at aida kan levere…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere