07.11.2019  |  Kitchen  |  Accessories

Køkkentermometer fra Blomsterbergs

Indhold fra partner Hvad er dette?

Hold styr på temperaturen

Med TV-programmer som ’Sukkertoppen’, ’Det søde liv’ og ’Den store bagedyst’ er den almene interesse for madlavning og konditorkunst stigende. Køkkenet har udviklet sig til et kreativt frirum, et sted, hvor man kan nørde og kaste sig over hyggeprojekter, der forsøder tilværelsen.

Det skal være både nemt og sjovt at bage, og med Mette Blomsterbergs nye, digitale køkkentermometer kan du nu temperere din kagekunst, hvad enten du smelter chokolade, laver bolsjer eller varmer frugtpuré.

Det enkle brugsapparat er lavet i klassisk, rustfrit stål og har et minimalistisk udtryk.

Termometeret kommer med et smart LCD-display med et blåt baggrundslys, der opsnapper og viser temperaturer fra -45 til +200.

Som resten af Blomsterbergs sortiment vidner køkkentermometeret om den allerbedste kvalitet. En luksus i hverdagen.

’Blomsterbergs’ forhandles hos en lang række isenkræmmere og stormagasiner.

Mere fra F&H of Scandinavia A/S

F&H of Scandinavia A/S

www.fh-as.dk

F&H er Skandinaviens største bolig-brandhouse inden for køkken, bord, bad og interiør. Med mere end 20 brands og op mod 10.000 forskellige designs på lagerhylderne, bl.a. Södahl, Rosti, BITZ, Zone Denmark, Blomsterbergs, HOLM, Morsø, Villa Collection, Medusa Copenhagen og Lyngby Glas, er F&H of Scandinavia branchens førende leverand…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere