19.11.2020  |  Interior  |  Tekstiler

Køkkenserien til ethvert hjem

Indhold fra partner Hvad er dette?

Tekstilbrandet Södahl har begået sæsonens mest bredtfavnende køkkenserie, der ikke bare blender ubesværet ind i køkkenets stil, men også er 100 % økologisk og GOTS-certificeret.

Med et minimalistisk udtryk introducerer Södahl dette efterår en økologisk køkkenserie, der er lige så funktionel, som den er pæn. Den garnfarvede 'chambray'-kvalitet har et genkendeligt men alligevel diskret melangelook, og det fine, lille logo på alle produkterne vidner om en gennemgående stillingstagen til bæredygtighed og økologi.

Køkkenserien består af et funktionelt forklæde uden smæk til både mænd og kvinder, en brødpose til opbevaring, et viskestykke og en shopper til indkøb. Alle produkterne er certificerede med den mest ambitiøse, anerkendte miljømærkning indenfor tekstiler - nemlig GOTS.

Standarden for økologiske fibre omfatter en uafhængig certificering af hele forsyningskæden, og det er derfor også Södahls så vel som forbrugerens garanti for, at både råvarerne, produktionen og de sociale kriterier forbundet med skabelsen af slutproduktet lever op til tekstilbrandets gennemgående kvalitet.

Vælg mellem farverne 'rosewood' og 'black'.

Find Södahl på www.soedahl.dk eller hos en lang række isenkræmmere, tekstil-faghandlere og stormagasiner.

Tags: F&H A/S, Køkken

Mere fra F&H A/S

F&H A/S

www.fh-as.dk

F&H A/S er Skandinaviens største bolig-brandhouse inden for køkken, bord, bad og interiør.  

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere