21.10.2020  |  Kitchen  |  Udstyr

Just blend it…

Indhold fra partner Hvad er dette?

Enkel, elegant og effektiv blender - med funktioner, du rent faktisk får brugt. Hver gang!

Smoothies, knust is og et rengøringsprogram er alt, hvad du behøver i en blender. Den effektive og stilfulde blender fra Witt har 3 forprogrammerede indstillinger og en manuel drejeknap med trinløs hastighed samt pulsefunktion. Lettere bliver det ikke.

Med en kraftfuld 1200 W motor, 6 knive og 20.000 omdrejninger sørger blenderen for en jævn og ensartet konsistens – og klarer uden problemer hårde råvarer som isterninger, mandler og nødder.

Blenderen er klassisk og stilren, og fås både i rustfrit stål samt sort.

”Just blend it” med Witt Classic, og nyd godt af den silkebløde konsistens fra blenderen, der leverer lige præcis det resultat, du har brug for.

Witt Classic blender WCB1200B / WCB1200S, Vejl. udsalgspris: DKK 999,-

Link til highres. billeder: https://we.tl/t-aeRaCK87Ga

For yderligere information kontaktes:

Christina Vang Hansen
Product manager Witt SDA / Teministeriet
Mail: cvh@witt.dk
Tlf: +45 92 43 80 62

Tags: Witt A/S, Blender

Mere fra Witt A/S

Witt A/S

www.witt.dk

Witt A/S er Nordens stærkeste brand house. Vi repræsenterer og har agentur for en lang række internationale brands, men udvikler og distribuerer også produkter under eget navn. Fælles for vores mange forskelligartede brands er, at de udvikler eksklusive produkter og apparater til hjemmet med fokus på godt design. Witt har bl.a. udviklet sin egen serie af hårde hvidevarer i strømlinet, nordisk stil…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere