08.09.2022  |  Interior  |  Dekoration

Julejubilæum med Medusa-Copenhagen

Indhold fra partner Hvad er dette?

Efter 25 år elsker vi stadig julen lige højt hos Medusa-Copenhagen. Derfor har vi naturligvis også masser af søde, sjove og skæve nyheder gemt i julesokken her i vores jubilæumsår, hvor vi mere end nogensinde glæder os til at fejre højtiden.

Julen er hjerternes fest – og juletræet festens absolutte midtpunkt. Derfor har vi hos Medusa-Copenhagen, der til forveksling ligner julemandens værksted, skabt masser af nye legesyge figurer, der passer perfekt i både vores kringlet kreative univers og som farverigt julepynt på juletræet.

Glasklart håndværk

Medusa-Copenhagen har altid været ensbetydende med enestående håndværk. Bogstaveligt talt. For ikke to af vores håndstøbte og håndmalede figurerer er helt ens. Og som noget nyt har vi i jubilæumsåret nu også lavet en række unikke figurer i glas.

Mød eksempelvis hesten Harry med sit fine dækken, Chess Rudolf med lækker lakridskonfekt på ryggen eller den lille, yndige Baby Rudolf. Som julekugle i glas fås også en rød eller grøn Rudolf med forventningsfulde julesmil. Figurerne er alle mellem 12,2 cm og 13,5 cm høje.

Flere søde sager

Knas og godter hører sig julen til. At der altid er søde sager ved hånden, sikrer farverige Candygirl Rudolf sammen med Candyboy Rudolf, Santa Candy, Rudolf Candy og Miss Piggy, der alle er skabt i polyresin.

Super søde er også Baby Joy og Baby Joe julekuglerne, der er 5 cm i diameter. Som alle de andre kugler og ophæng er de smukke på juletræet, i vinduet eller på fx en troldhasselgren – og naturligvis formet med hjertet, håndstøbt med humør og håndmalet med glæde.

Mere fra F&H Group A/S

F&H Group A/S

https://www.fh-group.dk/

F&H A/S er Skandinaviens største bolig-brandhouse inden for køkken, bord, bad og interiør.  

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere